Flyttstäd & hemstädning i Motala och Mjölby

Mjölby Städ

Flyttstäd & hemstädning i Motala och Mjölby

Vi hjälper dig som känner att tiden inte räcker till för en flyttstädning. Vi erbjuder flyttstäd till bland annat Motala och Mjölby. När du anlitar oss till flyttstädning så ingår även att vi putsar fönsterna. För oss är det viktigt att allt blir skinande rent så att du inte behöver bekymra dig över det senare. Vi vill alltid att du ska känna att det är enkelt och smidigt att anlita oss till uppdrag.

Att städa sitt hem kan även kännas besvärligt och man kan känna att tiden inte helt räcker till. Vi kan hjälpa dig med hemstädning i Mjölby, Motala och andra orter. Vi anpassar oss efter dina önskemål så att du ska bli så nöjd som möjligt. När du har anlitat oss till att vi ska städa ditt hem så ingår: damning, dammsugning, avtorkning av golv, rengöring av kök och badrum.  Det kan kännas skönt att komma hem när allt är städat och fint, kontakta oss så berättar vi mer.

RUT-avdrag

När du har anlitat oss till uppdrag så kan du ta del av RUT-avdraget. Vi erbjuder redan bra priser, men väljer du att ta del av RUT-avdraget så blir det ännu bättre. Alla städningar som utförs hemma kan ta del av detta avdrag. Om du känner dig osäker, har funderingar eller frågor så är du varmt välkommen till att kontakta oss.